Byggservice i Norsholm med omnejd

Vi är flexibla och hjälper alla

Behöver du hjälp med snickeriarbeten

Tobias Fermergård har byggservice för privatpersoner och företag

Tobias Fermergård är utbildad snickare med ca. 20 år i branschen. Företaget har F-skattesedel och du kan få rotavdraget direkt på fakturan. Tobias tar sig gärna an specialuppdrag och småjobb som kräver kreativitet eller flexibla lösningar.

Byggarbete för privatpersoner

Privatpersoner kan kontakta Tobias Fermergård och få offert eller välja att betala ett timpris på 600 kr/timme inklusive moms. Rotavdrag kan göras direkt på fakturan. För längre resor tillkommer kostnad för servicebil.

Bygghjälp till Företag

Företag som behöver en snickare kan kontakta Tobias Fermergård för att få prisuppgifter antingen per timme eller genom att begära en offert. Kontakta Tobias genom att gå till kontaktsidan och skicka ett mail eller ring.

Vi har svar på dina frågor

Vanliga frågor till Tobias

Främst arbetar jag med byggen i området kring och mellan Norrköping och Linköping. Men det är inget som hindrar att det blir på andra ställen

Inga jobb är för små eller för stora. Vid större arbeten har jag flera samarbetspartners som kan hjälpa mig med projekten.

Det kan jag göra om det inte ligger för långt bort. Fermersbo Gård ligger nära Västervik så det finns inget som hindrar att jag tar mig an byggarbeten i trakten.

En Carport räknas som attefallshus och samma regler gäller för dem. Alltså maximalt 25 kvadratmeter utan bygglov.

Det finns många arbeten där man måste involvera till exempel rörmokare eller elektriker. Jag har samarbete med andra hantverkare och kan ta mig an totalentreprenad.

Det gör jag gärna, men det viktigaste då är att diskutera med kunden så det blir efter önskemål.

Jag kan designa och montera kök. Om man vill ha speciallösningar kan man ta hjälp av mina kontakter eller om man har egna köksdesigners. Ikea har också bra ritningshjälpmedel och kundtjänst för just kök.

Det kan variera väldigt beroende på hur många uppdrag jag har. Kontakta mig så kan vi komma överens om en tidsplan.

Vänta inte

Kontakta Tobias för att få priser och offerter